Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (3.86 secunde)
Mihai Nesu s-a intors in Olanda dupa ce a petrecut mai multe luni in America, la o clinica de recuperare din California. Din pacate, semnele revenirii dupa gravul accident de acum un an si jumatate se lasa asteptate, dupa cum a declarat tatal fostului fotbalist, Mircea Nesu.
GEST INCREDIBIL facut de Gigi Becali pe Muntele Athos! ... Este vorba de 1 milion de euro. Becali a urcat muntele cu toti banii dupa el, desi initial declarase ca vrea sa mearga cu 200.000 de euro si restul ii va vira in cont.
Noul produs Cisco stocheaza continut media pe un HDD propriu sau face streaming de pe surse externe direct pe televizor. Astfel, va permite televizorului sa afiseze filme si imagini direct de pe un PC sau orice alt device electronic, intocmai ca un Apple TV sau Microsoft Windows Home Server.
Sony Ericsson a lansat Walkman W880, unul dintre cele mai avansate telefoane mobile ale seriei muzicale, atat din punct de vedere tehnologic cat si din perspectiva design-ului. Cu o grosime de doar 9.4mm W880 se afla printre cele mai subtiri telefoane mobile.
Asociatia Industriei Semiconductorilor (SIA) a publicat rezultatele studiilor efectuate de-a lungul anului 2006 din care spicuim ca numarul telefoanelor mobile vandute la nivel mondial a fost de 1.02 miliarde. ... Astfel, teoretic, o persoana din sase de pe suprafata Pamantului are un telefon mobil.
Compania Dell are deja multe idei indraznete ca asamblator de sisteme si isi adauga inca una pe lista: sisteme Alienware si Dell XPS cu unitati de stocare de 1TB, dupa cum informeaza site-ul ITzone.ro.
Cercetatorii americani au venit in ajutorul doamnelor amatoare de shopping cu o oglinda de ultima generatie capabila sa faca adevarate minuni. Oglinda poate telefona prietenilor sau partenerului de viata, pentru a le cere parerea in legatura cu o haina pe care tocmai o probati.
Daca ai prea multe numere de telefon incat nici tu nu le mai tii minte, sau nu mai ai loc prin buzunare de telefoane mobile, solutia ta este mai aproape decat ai fi crezut vreodata. ... Poti folosi pana la 12 numere de telefon pe aceiasi cartela.
Sony Ericsson a mai prezentat un telefon din gama modelelor "K", cu functii fotografice avansate. La putin timp de la lansarea modelului K810i, inlocuitorul lui K800i, compania a dezvaluit K850, un varf de gama.
Frenezia iPhone creata in jurul celui mai asteptat telefon al ultimilor ani, continua. Ultimele sondaje estimeaza ca numarul doritorilor unui astfel de telefon a ajuns la suma de 19 milioane. ... cea cu stocare flash de 4 GB la pretul de 499$, sau cu 8 GB la 599$.
Nokia a intrat în cursa pentru câstigarea titulaturii de cel mai subtire telefon, prin introducerea modelului N76. ... Spre deosebire de acesta, N76 a fost echipat cu dotari de ultima generatie si ruleaza sistemul de operare Symbian OS 9.2, S60 rel.
Majoritatea telefoanelor mobile luate la oferta de la un anumit operator sunt si codate în respectiva retea. ... Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Aproximativ 5% dintre telefoanele mobile din Romania sunt folosite ca dispozitive de ascultare, prin instalarea unui program simplu care nu lasa urme nici pe telefon, nici pe factura, afirma seful unui birou de detectivi particulari din Milano, citat de revista Newsweek.
Compania T-Mobile USA va scoate la vanzare in luna august un nou smartphone ce utilizeaza sistemul de operare Android, dezvoltat de Google Inc., si care va intra in competitie cu ultimul iPhone al celor de la Apple si cu Palm Pre, informeaza Yahoo News citand Reuters.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a alocat pana in prezent aproape 82 de milioane de numere de telefon, se arata intr-un comunicat remis de institutie.
va fi lansat luna viitoare Un telefon branduit Yahoo! ... Telefonul va fi lansat de SoftBank, al treilea mare operator de telefonie mobilă ... Terminalul este produs de Sharp si are un ecran de 4 inch, cameră
Carol Bartz, directorul general al Yahoo!, a fost con¬cediata prin telefon de Roy Bostock, presedintele consiliului de administr¬a¬tie al companiei, dupa un mandat de doi ani si jumatate marcat de stagnarea ac¬tiunilor si de distantarea de partenerul din China, Alibaba, transmite Reuters.
google-analytics.com